Saturday, June 2, 2012

Selesai Sudah...

Assalamualaikum...

Hye korang...
semalam penutup citer cuti-cuti malaysia..endingnye, kenduri kat Bahau Negori 9..Gerak dari Bahau jam 3.00 petang. On the way balik,kami tak singgah mane-mane  pun. Go strait sampai rumah adik aku kat Prima Damansara. Lebih kurang jam 8.00 malam baru kami sampai. Lambatkan..mane taknye..jammed kat highway Shah Alam sampai Sg. Buloh..hmm..lotih..

Sesampai rumah adik, terus punggah barang2 aku masuk bonet kereta aku plak sebab nak terus balik rumah mak kat Sungai Nibong...akak aku nak stay kat rumah adik sebab nak nengok bola Malaysia vs Filiphina kalau tak silap...suaminye kaki bola..

Hish...banyak plak kete..sume  nak balik rumah mak aku ke...hehe. (perahsan...). Sampai kat Kuala Selangor, jammed la pulak..merangkak2.Adoyai..kul bape plak nak sampai ni..nasib baik anak3 dah tidow.. Dalam kepala ni dah terpikir kalau tak xcident..kete orang rosak..tak pon trafik light kat Tanjung problem..hmm..

Mr.google punye gambar..hikss


Rupenye trafik light problem kat tanjung karang..sabor je la. Pukul 12.00 tgh malam baru sampai rumah mak.

Apapun,seronok sangat2 ..pas ni kalau ade rezeki nak jelajah belah utara plak...hihi

2 comments:

Zie said...

Wah gi cuti2 Mas yer... blh utara leh lh roger2 hehe

zue_ra said...

Isi time cuti sek..cdg mmg nk p belah utara...klu p kite roger ye...hikhik

background