Friday, February 15, 2013

Birthday Party Hani...

Assalamualaikum...

Kejap je da masuk bulan Februari untuk tahun 2013. Sat lagi bulan Mac plak akan muncul. Hai..Cepatnya masa berlalu..ni nak apdet citer yang lama terperam kat dalam draft...tak terpublish-publish..hehe. Story pasal besday party my cute lil princess..bile  ???

Tarikh : 2.2.2013 (13 hari yang lepas..)
Tempat : kat umah mak jew...

Layan gambar je la..nak ngomel pon da dah tak best...layan...!!!!

Ucuyanti Home made cake...kemain die sekarang rajin buat kek..
kek ade buah strawbery ni fevret anak3 aku...

Seriously, kek ni memang sedap..Bukan nak puji adik sendiri..tapi memang sedap..Hari tu besday anak die, siap ade yang nak tempah lagi sebab sedap...Kredit la tuk ko Ucuyanti....Meh Zoom in bahagian dalam kek ni..

Kek span oren..nyum..nyum..

Selain kek..ada buat menu sampingan untuk kudap-kudapan..

Emm.. macam-macam ada..Crepe doyan pun ade..tu Ucuyanti gak yang bikin..aku tukang ngapp...hehe..

Asyik post gambar makanan je kan..Meh tengok gambar besday gurl ni...

 Happy Birthday To You Sayang....

Besday gurl...

 Happy Family.....

 Masam..sebab makan buah stoberi...

Potong kek dah..makan dah...bukak hadiah plak....

Ini hadiah Hani tau....


Ini Farihin yang bagi...Menan doktor2..tq

Ini plak, dari kakak Hanna...note book...tq


Yang ni iju noi yang bagi..pyjamas..tom n jerry..tq

Haa...yang ni spesel from mama..shampoo mama carries...hehe..shampoo fevret Hani...ni bukan kedekut tau tapi belikan ape yg die suke..klu abis mama belikan lagi..hhehehe

Dah pas abis bukak hadiah..budak kiut ni memcekik lagi...

Hmm..itu ler secebis kenang sambutan hari  lahir Hani...Untuk anak mama Nur Hani Hafeezah bt Mohd Fitri....

Hani permata hati mama..walaupun lahirmu tanpa ayah disisi..mama yakin dan percaya Hani akan menjadi lebih kuat dan cekal daripada mama..Jadilah anak yang solehah..anak yang taat perintah Allah dan Rasul...serta selama-lamanya mama akan doakan hidupmu diberkati dan dirahmati Allah selalu..insya Allah....

LOVE YOU SAYANG....!!!






4 comments:

lyly yana said...

Akak ni buat entry bagi leleh air mata kita je :'(
InShaaAllah moga Hani jd anak yg solehah, tabah mcm mama dia :')

zue_ra said...

Mlm ni emo sikit..tu yg terkeluar tu...sori ye...ape pun..thanks ye doakn Hani....

CeqGu said...

laa besday hani sama dengan cikgu rupanya...happy besday little princess:) semoga jadi anak solehah, jaga mama elok2 yer

zue_ra said...

Ye ke cegqu...klu tau boleh celebrate sesame...hehe

background