Tuesday, March 13, 2012

Hantaran Bertunang Polkadot..

Assalamualaikum...

Emmm...belog mummy nie asyik tenggelam timbul je kan..entah la..bile agaknya boleh 'maintain' untuk terus menerus menulis n3 kat dalam ni..walaupun belog mummy tak sepopular and tak ramai yang follow macam belog-belog yang lain tu, tapi rasa sayang kalau tak diisi..sebabnya belog ni untuk jadi kenangan tentang kehidupan mummy..

Okey la, berbalik title asal..Hantaran Bertunang Polkadot ni adalah tempahan dari ofismate mummy cik Lyly YAna..dia nak bagi kat bespren time dia sekolah dulu..namanya Ikin..konsep untuk hantaran ni Lyly serahkan sepenuhnya kat mummy macamana nak buat janji tak lari dari tema Pink kaler...So, ini la hasilnye...tara...


Dalam box hantaran..mix filling..


Tak tau la ok ke tak..harap-harap Lyly puashati..

Tukang susun dalam box..my lil princesse..tq darling..

Thanks again Lyly..kalau sudi order le lagi..ahakss..Pada sesapa yang sudi nak order tempahan insya Allah sentiasa dibuka..boleh pm kat inbox FB ye..

c u...!!!

6 comments:

lyly yAna said...

pueh hati sesangat :)
tenkiu mummy

mama ina said...

cantik2....;p

zue_ra said...

@ lyly:
alhamdulillah..
tq3x...

zue_ra said...

@ mama ina:
tengsss...

Diera Tekikushika said...

tengok gambar macam sedap jee. hehe
tq letak saya di bloglist ya. Jom tengok sini, saya review zura.

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/03/terima-kasih-simerahjambu.html

zue_ra said...

@ diera:
tengs sudi jengok..nnti i folow...hihi

background