Sunday, January 20, 2013

Gold Coast Morib Water Theme Park Resort...

Assalamualaikum...

Beberape hari ni terhenti jap apdet belog...bukan sebab busy ke ape..sebab M.A.L.A.S....padahal bukan susah pun nak apdet..maklumat sume dihujung jari tinggal nak ke tak nak...okey la.Hari ni aku bersiaran dari Banting, Selangor..kena tulis selangor..kot2 ade silent reader tak tau Banting tu kat mane kan..(ade ke yg baca...hehehe). Aku stay sini sebab ade kenduri kawen umah nenek sedara kat sini. 

Petang semalam abis tolong rewang ape yang patut aku ajak anak3 pegi Gold Coast Morib Water Theme Park Resort. Dari umah nenek aku tu lebih kurang 20 km jer...Seronok kemain anak3 aku kalau kata nak pegi mandi manda..sebab sktiviti yang paling diorang suke....berendam.....

Best....


Ya Allah serabainye rambut Hani....

Briefing dulu sebelum mandi...maklumlah..aku sorang yg nak mantau..hihi

Hanna and Hani...

Hanna..Farihin..Hani..

Hani lagi...hehe..

Dan Hani....:)

Banyak gambor Hani sebab budak yg 2 orang lagi tu jauh sikit dari aku..
Aku tak boleh nak tinggalkan Hani..Hanna ngan Farihin tak pe..insya Allah pandai jaga diri..itu pun aku tengok-tengokkan  jugak dari jauh.

Dah puas mandi, lapor la plak ye.....



Puas jugak la diorang mandi manda kat situ..Dari kul 4.00 sampai kul 6.00 petang..Tak byk snap gambar time mandi sebab aku pun mandi gak..hehehe.
Lepas mandi posing lagi buat kenang - kenangan....








Banyak tolong aku jaga adik2..thanks kakak....


Hai mama...

Nak jugak...amik sendiri..siankan..huhu


Last picture sebab pastu bateri phone pun abis....huhu..

Happy sangat bile dapat buat anak3 happy..
Lain kali kite menginap kat sini ye anak3..
mesti lagi syiokkkkk...!!!!!






4 comments:

CeqGu said...

xpernah lagi pi morib...nampak macam best jer..

zue_ra said...

Mmg best....sy plak tk pernah pegi brunei..:)

ummiaiman said...

Sy pun tak pernah pergi morib...tengok gambar tu rasa sgt teruja...tak sabar nak cuti...hihi
Salam ukhuwah

zue_ra said...

@ummiaiman:
This week cuti lame sikit..boleh le pegi..tq sudi jenguk belog kite..salam ukhwah....:)

background