Tuesday, December 6, 2011

~ KeK bAtiK Yummie ~

Assalamualaikum sume..this week still dok ngan anak bujang je kat umah..adik ngan kakak sibuk nak dok umah neneknye je..hai,rindu betol ngan dak bedua tu..tp bila anak bujang sorang-sorang je xde kawan mula la mengade lebih..nak itu la..ini la..malam tadi order kek batik. x mo makan nasik katenye..korang mesti terer wat kek ni kan?? klu ikutkan resepi kek ni macam-macam stail org buat..aku punye ni simple je sbb ikut ape yang ade kat umah je..hehehe..ade mentega,susu,milo,serbuk koko ngan saki baki lebih biskut meri ari tu..campur-campurkan ini la hasilnye..tara.......


anak aku kate sedapnye mama........(hehe..xtau la ye ke dak) mlm td die mmg dok makan tu je..n pagi ni tapaw bawak g umah pengasuh..habis..

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Baru nak minta sikit.. tgk2 perkataan terakhir.. habis.. hihi..

anisalya said...

rajin buat kek batik. nampak canti je.

zue_ra said...

wat ckit je kak..bahan x de..:)

zue_ra said...

x le rajin sgt..hihi cume kek ni simple nak senang nak wat..

background