Friday, December 16, 2011

~ Bengkel Post Mortem Part 3 ~

horeey..ari ni last day @ Holiday Villa Subang ..setelah 3 hari betape kat cini...emm.perasan x aku x bape nak n3 cite pasal bengkel ni....?  long story nak cite pasal bengkel ni..cume aku boleh pendekkan bengkel ni untuk kitorg kaji semula pelaksanaan kerja-kerja yang lepas bagi tahun 2011 supaya dapat dibuat penambahbaikkan atau pun pertingkatkan prestasi kerja hasil pelaporan yang telah dibuat..

Lastday ni presentation by group...group aku telah di bentang oleh Ustaz Muhammad Khair bin Zainal...bos aku yang paling cool n sempoi..tapi dalam kecoolannye tu tegas jugak tau...hihi jgn marah ye bos...

 presentation PLPM
habis presentation ade penutupan yang disempurnakan 2nd Boss Tuan Haji  Muhamed Mekkah bin Hj Husin dan dimulakan dengan bacaan doa oleh Ustaz Mohd Zaki selaku Imam ILDAS..


 Imam Mohd Zaki bin Kariman


Ustaz Muhamed Mekkah bin Hj Husin
jumpe lagi Holidayvilla..next time kitorg datang lagi.....sayonara.....

2 comments:

Zie said...

emmm ujung tahun ada post mortem.. best leh makan angin..

zue_ra said...

betul2..dok opis je boring gaks..hehe

background