Wednesday, January 11, 2012

Orang Baru...

Pembukaan tahun 2012 ini alhamdulillah aku dapat sorang lagi anak sedara pompuan..untuk yang kelima. kelahirannye semalam 10.01.2012 .. tp x sempat nak n3 semalam sbb dok sibuk itu ini. So, petang-petang yang boring ni (pade hal ade je keje ) aku cuba gak sedaya upaya untuk update sikit-sikit belog mummy yang dah hampir-hampir nak bersawang ni untuk cite pasal `orang baru`..layan gambar dulu la...zass..


emm..cam muke anak aku yg bongsu time bby...comel2..

Bby ni anak kepada adik pompuan aku...die selamat besalin kat Hospital Sungai Buloh..adik aku ni dok kat Sabak Bernam tp jauh kan tempat bersalinnye...itu pun atas nasihat aku sbb die kate nak macam service kat  hospital private..so, aku suggestkan la kat citu..dulu aku bersalin anak yang no.3 kat Hospital Sungai Buloh gak..best sangat..klau nak dibandingkan dengan hospital yang ade kat Daerah Sabak Bernam ni..Nk g hospital swasta mahal bebenor. sakitnye same je..

Nama bby ni belum declare lagi..Nak tunggu kuar sepital katenye. Berat 2.9 kilo sahaja. Nanti minum susu ibu byk2  bior cepat debab. Aku x g tengok lagi bby ni. Dapat MSS gambor je..emm, jadila  dapat gak tengok kan..Ape pun tahniah untuk adik aku Ucuyantie Atie..moga-moga anak ni menjadi anak yang solehah. Cepat2 kuar wad x sabor nak cium...muahhh...   

2 comments:

lyly yAna said...

tahniah kepada mama n ayah baby ni.. tahniah jugak utk makcik kepada baby ni. hiks

zue_ra said...

tq..makcik lyly bile nak ade bby..??x teringin ke..?ahaks..

background