Friday, April 13, 2012

Nasib aku hari ni..

Assalamualaikum

Seawal pagi tadi gerak ke Shah Alam untuk attend meting kualiti. Sampai sana pukul 9.15 pagi. Bergegas aku naik ke Tingkat 1 sebab dah terlambat 15 minit..mana tak lambat, 2 kali berenti..isi minyak ngan pegi toilet punye pasal...hehehe (mood pagi).

Sampai je bilik meting aku tengok ramai yang dah ada, cume pengerusinye je yang belum sampai...fuh....!! lega..sekurang-kurangnya tak la aku yang paling lambat...ngee..Nasib kitorang meting ari ni menunggu chairman meting dekat 1 jam...adus..mane ni...betul la orang kata penantian satu penyeksaan...dekat pukul 10.30 pagi urusetia maklumkan meting cancel sebab ada beberapa masalah yang tak dapat dielakkan..sabar je la...penat drive tadi pun tak abis lagi...tapi nak buat cam manakan..kuli macam ni la..kena akur....:p..

Untuk menghilangkan sikit ketensionan, aku ajak member aku pegi ronda-ronda kat PAS..nasib baik dia nak..hihi..happening je rasanya..terus hilang tension aku...kikikih

 khusyuk dengar penerangan salesgirl..

Member aku yang bebaju kurung tu, cadang nak beli galaksi tab. 10.1.. atas hasutan aku..ngeh..ngeh..beria-ia dia dengar. Lastly, dia tak beli pun..hihi.. kesian amoi tu.. pas naik dari satu level ke satu level, lapo la plak. Dengan penuh baik hatinye,member aku yang cantik berbaju kurung tu cakap die nak belanje Kenny Rogers...wah....best...

mak datin pilih menu


saye punye..beef spageti, banana muffin & orange juice..terbaekk la

Alhamdulillah,kenyang..tengs my frenz..Belah petang plak aku pegi amanah raya..ada je yang tak lengkap borangnye..itu la nasib aku ari ni..

2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Nasib baik sbnrnya meeting kensel.. dptla jln2.. :D

zue_ra said...

wakakaka...betul sgt tu kak...

background