Tuesday, April 24, 2012

Hot Pink...

Assaamualaiikum

Semalam cube nak apdet cite ni tapi en. sms bagitau my broadband unvalid...hahaha..Melantak intenet punya pasal sampai lupe nak top up balik.... terima kasih ye en. sms sebab ingatkan saye...hikhik..

Sejak akhir- akhir ni kenape ntah aku suke plak membeli belah kat online ni...mungkin mudah kot. Tak yah nak kuar duit minyak (tapi ganti postage..hihi)..tak yah nak rambang2 mate..tak yah nak dok kat kedai tu lame-lame sebab nak belek barang..kalau online tau-tau barang sampai je kat kite...kan mudah..hehe. Walaupun macam tu ade gak tak baiknye kan..maybe barang yang sampai tu tak macam yang kite bayangkan..tak elok dan sebagainye.. Untuk setakat ni barang yang aku terima sumenye ok...tu yang asyik nak membeli jew...hehe..Macam semalam sampai 1 lagi barang yang aku order dari seorang kakak ni. 

nak tgk ape die????  kasi bukak...
tu die...baju dress utk my cute princess

 Dress ni aku tempah kat akak time sekolah dulu. Sekarang ni dia banyak buat baju  islamic  dress for kids. Dress yg dia  dihasilkan pun cantik-cantik & kiut miut. Kalau nak tgk boleh klik www.iwanakids.com. ataupun kat fb Iwanakids Collections.klik tau..


Dress Hot Pink..i like!

6 comments:

lyly yAna said...

Wah tantekkkkkk nyer

zue_ra said...

utk tantengg..lyly nk gak ke

Zie said...

wah cantik tu nanti leh terjah..

zue_ra said...

jom klik...sume cantek2...

abidami said...

jemput singgah ke http://abidami.blogspot.com/

zue_ra said...

harus lah....:-)

background