Thursday, April 5, 2012

Snowalk @ i-city

Assalamualaikum..

Tengahari yang berbahagia ni nak update cikit belog mummy untuk menghilangkan rase mengantuk yang amat sangat ni...biaselakan..dah nak dekat-dekat lunch hour ni nak buat keje pun cam malas je nak buat...ngeeee...tak macam orang lain tu..rajin.....hihi

Berbalik dengan entry kali ni...hari isnin yang lepas aku saje la bawak anak3 aku ni pegi berjalan-jalan kat i-city Shah Alam...tak plan pun nak pegi  situ, sebenarnya aku bawak ayah aku check up kat Hospital Sg Buloh. Biasenye kalau check up ni lame...pernah sekali tu sampai ke petang...takut budak3 ni boring, aku decide nak bawak g i-city...katenya kat situ ade tempat nak main snow..mak aku plak bagi green light...apa lagi seronok le budak3 tu....




1..2..3..Smile.....

dapat gak pegang salji

dalam rumah ais..

Dekat 1/2 jam gak la kitorang kat dalam tu.Tapi dalam 1/2 jam tu setiap 10 minit kitorang mesti keluar sebab sejuk.....beku rasenye..Walaupun sejuk macam tu, hani tetap maintain cam  tak sejuk..kakak ngan abangnye 10 minit yang last-last tu siap nangis lagi ajak keluar. sejuk katenye tak tahan..aku kate tak mo nangis nanti air mata beku....wakakaka...baru le diam...

Pastu nak bagitau, kalau ade sesape yang belum pernah nak pergi bermain-main ngan snow ni jangan lupe bawak stokin. Sebab, kalau tak pakai lagi sejuk. Kat situ diorang bagi jaket jew..

Dah abis main snow kat Snowalk tu, kitorang berjalan-jalan pulak kat sekitar i-city nih..tapi tak best sangat sebab siang tak ade lampu warna warni..pergi malam baru la happening..hihi. Lain kali la..

ho..ho..ho..

 
ala..rase cenonet je anak3 aku..



Cukup la dulu..apa pun seronok.............








2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Amboi, gambar 4 beranak tu kemain muumy dia yg nampak suka.. hehe..

ps: semalam akak g ILDAS.. :D

zue_ra said...

tu la...maknye yg over..ngeee.nape xkabo..klu x boley jumpe akak....sembang2:-)

background