Monday, November 19, 2012

Berkhatan..

Assalamualaikum..

Musim cuti sekolah ni ibu bapa amik kesempatan untuk khatankan anak..termasuk la aku. Lama dah plan nak khatankan anak yg sorang ni, tapi ade je halangan...Hari sabtu yang lepas aku nekad nak sunatkan jugak budak ni. Klu tak buat sekarang, akibatnye bertangguh lagi la jawabnye..pastu tau2 da besar.. Bile dah besar lagi susah nak sunatkan sebab die dah tau sunat tu sakit....

Agak2 sape nak kena sunat ye ..Farihin..? Bkn ler..

|
|
V


Ini le budak yang belum lagi bersunat..hehe..

Ceria sebelum nak p klinik..

Sampai klinik doktor tanye farihin ke yang nak kena sunat...aku cakap: bukan..adik die hani ni yang nak bersunat..than Doktor cakap: bertuah betul mamanye...hehehe. 
Berdebar2 aku time die nak disunatkan..takut meraung2..tapi alhamdulillah Allah beri kekuatan kat die sikit pun tak menangis..bagus anak mama...


Dah selesai...syukur...



Rakaman video wat kenang- kenang ...♥♥♥

2 comments:

Zefa NorAsmara said...

Yg bongsu ni kan zura? alhamdulillah, selesai.. :D

zue_ra said...

Haah kak..lega hati ni rasenye bile dah selesai...

background