Saturday, November 24, 2012

Ulangtahun saye....

Assalamualaikum..

Hari ni 24 November 2012 genap umur aku 32 tahun..alhamdulillah aku masih diberi nafas untuk terus hidup dimuka bumi Allah ni...bersyukur gak sebab Allah masih bagi peluang kat aku untuk aku tingkatkan iman..ilmu dan amal selagi hayat ini ade..aku juga berdoa semoga hidup aku bersama anak3 akan bahagia di dunia dan di akhirat...pasal jodoh plak..doa2kan la semoga seruan jodoh buat aku akan ade..aminnn..hehe..

Walaupun besday aku ari ni, semalam kengkawan da wat suprise party...terkezut aku...hehe


Kek cantik dan sedap...


Best menu yg ade tu, diorang masak sendiri tau..xmain la oder2 ni..hehe. tererkan diorg..ade nasi minyak...ayam kurma..kek batik..popia goreng..daging goreng kunyit..durian crepe (fevret tu..) koktail..jus tembikai..itu je yg aku teringat..Mmg marvelos lah..

For my frenz..aku betul2 terharu..gembira..ngan korang...frenship 4 eVer okey...

Itu cite semalam...celebrate besday ari ni, adik beradik pakat wat family day kat Kalompang Resort...family day ni sambil2 eratkan ukhuwah ngan celebrate besday aku ngan habib (kengkononnye...) xde kek2 pun...hehe



Aktiviti kami kat sini ialah...

Sampai-sampai je, borak2 pastu makan...

Dah kenyang, beredam dalam kolam...

Dah puas mandi kat kolam, p berendam dalam sungai plak..

Itu sebahagian aktiviti siang td....dah seharian mandi manda, barulah kitorang check in ..

Chalet family aku ngan family adik..chalet ni double story..yang ni gambar belah bawah....yang kt atas tak amik gambo..designnye gitu jugak....

Malam plak BBQ time...

Nyum..nyum...

Lapor ye anak2...

Huarghh...ngantoknye..cukup dulu la story ari ni...

Sekian, terima kasih...♥♥♥



2 comments:

syarifah nur adyani said...

bestnya g berkelah camni..blog awk cantikla..nti jemputla dtg ke blog sy ye.. http://www.syarifahnuradyani.com

zue_ra said...

Emm..mmg syiok..lg2 g ngan family....
Cantik ke..alhamdulillah...sebenarnye biase2 je...hehe
Okey..nnti sy terjah blog awak ye...

background