Wednesday, February 15, 2012

Bloglist : Sahabat Puteri Kasih



First time nak join apa-apa anjuran rakan blog..terbaca dalam belog http://jemariasmara.blogspot.com. So,untuk nak menambah kenalan di alam dunia belog nih..aku cuba-cuba untuk join blog puteri kasih..lagipun bukan senang dapat kawan dengan tuan puteri sweet mueet ni kan...hihi. Salam perkenalan buat Puteri Kasih..

Photobucket

"SAYA NAK JADI SAHABAT PUTERI KASIH"

Moh ler kite ramai-ramai sertainye..sebab..

1. Dapat menjadi sahabat kepada seorang tuan puteri 
    yang sweet.hehehe

2. Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang

3. Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang 
    puteri publish(bergilir ye)

4. Puteri akan ping entri korang yang best-best ke 
    dalam fanpage puterikasih.com 
    (kalau rajin,silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM )
Tarikh tutup : 21/2/2012
Jom kiter.....

8 comments:

Puteri Kasih said...

terima kasih mummy :)

salam perkenalan dari puteri :)

sueshe said...

done follow u dear. dtg dr segmen yang sama :)

Beckhrooy said...

Dah join

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

zue_ra said...

most welcome dear...:)

zue_ra said...

owh..okey..

zue_ra said...

sesame le kite jenguk-menjenguk ye..hihi..salam kenal...

zue_ra said...

like..

background