Thursday, December 20, 2012

Make up time..

Assalamualaikum....

Korang suke make up tak..aku suke..baru2 ni ade yang ringan tangan nak make up kan aku..hasilnye..









Konsep make up aku ni ialah simple untuk solekan siang..so, die nampak soft sikit..aku memang suke yang soft je..macam yang diorang da buat ni aku suke sangat hasilnye..

One more thing...kalau ade sesape minat dengan hasil kerja tangan diorg ni, boleh search kat fb diorang Lyly YAna ngan Masfufah Mohd Sahil...pm diorang tau....

Sekian, terima kasih...♥♥♥


2 comments:

lyly yana said...

tengs promote kak zura. hi sesape yg nk mekap mekap meh like page kami : https://www.facebook.com/pages/Mekap-Mekap/203229986430261?ref=hl

zue_ra said...

Mesti la..tolong menolongkan amalan mulia..hehe...

background