Saturday, December 29, 2012

Nur Hani Hafeezah...

Assalamualaikum...

Anak aku yg sorang ni, kalau nak amik gambar die cukup susah untuk picture yang cantik sebab die tak bape suka nak bergambor2 macam kanak2 yang lain..xcaya..!! Jom tengok aksi die bergambar..lebih kurang same je posingnye....


Gambar time nak pegi bersunat....


Time die main cikgu-cikgu ...


Time bercuti di Kalompang Resort...


Time kat umah mak..


Lunch time at Pizza Hut Teluk Intan...

Kebanyakkan gambar Hani posing mesti mata pandang tepi...
Ape pun Hani tetap comel di mata mama...

Love u sayang....♥♥♥




6 comments:

lyly yana said...

Omel mcm acik lili. Heheh

zue_ra said...

Acik lyly junior...:)

CeqGu said...

alaa tomeinya, bleh buat menantu ni hehe. anis ada anak laki. baru sorang . jemput singgah blog anis yg tak berapa nak laku tu hehehe

zue_ra said...

Tengkiu...boleh je nak wat menantu..hikss...

Zie said...

gelagat mereka yg bersahaja tu lah yg cute

zue_ra said...

Penghibur duka dan lara...:)

background