Wednesday, May 30, 2012

Bukit Gambang Resort City (BGRC)

Assalamualaikum...

Destinasi seterusnya..dari Terengganu pergi ke Pahang...cam nak berpantun plak..ekekeke..Hari ni masuk hari ke-4 destinasi percutian kami. Kat Pahang ni nak gi Bukit Gambang Resort City. Alhamdulillah setakat ni kami semua diberikan kesihatan yang baik dan tak ade kecelakaan yang menimpa kami..syukur..sume berjalan seperti yang kami plan..tq Allah..

Kami kat BGRC ni 1 malam jer...ini pun pasal ade kawan baik aku yang sungguh baik hati sudi sponsor penginapan kat sini. Die sponsor sebab die ade beli 1 unit apartmen kat sini. Kalau tak mau RM 450.00++ untuk satu malam..anywhere tq my fren..luv u...muahh...hehe
( bodek sikit kot2 boleh dapat free lagi...hikssss).

Sebelum nak masuk entry ni, nak cite sikit..tadi masa on the way, singgah kat Rantau Abang..Kat situkan tempat nak tengok penyu betelor. Tapi itu dulu..sekarang dah x boleh tengok..kate orang yang keje kat situ, kalau tengok nanti telornye tak mau keluar..ade2 je..buat lawak gaban..Tak mo cite panjang kite selit gambar je lah....layan...

Kenang-kenangan...with my cute princess

Teruje my lil prince tengok anak penyu..

Budak sorang ni terlajak teruje sampai baring2 kat situ..

Kami gerak dari Rantau Abang jam 3.00 petang. Perjalanan ke BGRC mengambil mase 4 -5 jam. Time on the way, sume tidow kecuali driver la..kalau driver tidow kang lain plak jadinye. Untongnye kalau tidow ni..tak terase sangat time otw tu. Tau2 dah sampai..So, lebih kurang pukul 7.00 malam kami sampai kat BGRC..

Mase untuk check in..gedik akak aku siap ambikkan gambor...hihi
Dapat apartment blok N2...tingkat 4...unit no.9..
meh tengok..cane ghuper  dalam apartment ni..

 
Ini bilik saye..

 
Standart cam hotel lain gaks..

 

Ruang tamu..baru smpai dah main cikgu-cikgu

Ruang dapur..boleh la masak maggie sok...

Itu antaranye la..lain-lain yang ade bilik tidow 2..kat dalam bilik ade bilik air..view pemandangan bilik ni mengadap ke swimming pool..sok kite snap gambar ye..dah mlm tak nampak...

Tadi dok mengomel sorang..tau2 tidow dah...
setia ngan kain bucuknye tu..
tidow la sayang....

to be continue....


2 comments:

lyly yana said...

Comel betulla hani tido! Geram

zue_ra said...

tu la die lyly..katilnye 2 single..tp nk concer 1 katil sorg..xpadan ngan kecik...hihi

background